Prema zakonu Republike Hrvatske o zaštiti osobnih podataka, osobni podatak definiran je kao  svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili podatak kojim se može  identificirati osoba, utvrditi identitet izravno ili neizravno. Te podatke tretiramo kao osobne  podatke. 

Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka. Ova Zaštita privatnosti služi da objasni koje podatke prikupljamo o korisnicima i kako koristimo te podatke.

Abilissima prikuplja e-mail adrese korisnika za slanje newslettera. Ako želite odustati od pretplate na newsletter, na kraju svakog e-maila možete pronaći poveznicu za odjavu. Vaši osobni podaci koje smo prikupili za tu svrhu prestat će se koristiti. 

Davanje osobnih podataka je odluka kupca, odnosno korisnika. Ako kupac, odnosno korisnik ne pruži tražene informacije, neće biti uključen u takvu aktivnost.

Sklapanjem Ugovora kupac daje suglasnost prodavatelju da koristi osobne podatke kupca u svrhu realizacije Ugovora.

Prikupljeni podaci korisnika se ne dijele s trećim stranama.

Abilissima zadržava pravo promijeniti ili izmijeniti ovu Zaštitu privatnosti. O važnim promjenama i dopunama Abilissima može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Abilissimi smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima o Općim uvjetima i Zaštiti privatnosti.