Dobro došli na Abilissimu, platformu za stjecanje znanja i vještina iz područja osobnog razvoja, roditeljstva i partnerskih odnosa putem online tečajeva. (Abilissima djeluje u sklopu tvrtke Mama tata ja d.o.o, Istarskog razvoda 1, Pula. Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Pazinu pod brojem 040164228, OIB 24995247426.)

Autorska prava
Abilissima polaže autorska prava na objavljene vlastite sadržaje (audio-vizualne i tekstualne materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Online tečajevi i drugi audiovizualni sadržaji, kao i oni tekstualni, objavljeni na Abilissimi, ne smiju se reproducirati, distribuirati, koristiti ni u koju drugu svrhu, osim za vlastitu upotrebu kupca. Sadržaj nije dozvoljeno snimati, presnimavati, kopirati ni javno prikazivati ili ustupati drugim osobama. 

Tečajevi na Abilissimi ne mogu se shvatiti kao liječnička ni psihološka terapija, već isključivo kao self-help alat za vlastitu upotrebu i podrška u vlastitom razvoju i dostizanju vlastitih ciljeva, a rezultat ovisi o samom korisniku. U kriznim trenucima i nedoumicama uvijek zovite liječnika ili zatražite drugu profesionalnu pomoć. Na Abilissimi nismo odgovorni za gubitak bilo koje vrste. 

Naplata
Usluga naplate online tečajeva obavlja se kreditnim karticama, prema cijenama izraženim u hrvatskim kunama te eurima. Sve cijene predstavljaju maloprodajne cijene te uključuju porez na dodanu vrijednost. Po naplati kupac dobija link kojim pristupa kupljenom tečaju. Abillissima ima pravo, u bilo kojem trenutku, promijeniti cijenu svojih online tečajeva, bez prethodne najave.  

Internetsku prodaju putem webshop-a obavlja Mama tata ja d.o.o. Unos i prijenos osobnih podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava B-payment, sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica, u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda.

Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava B-payment za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. B-payment sustav naplate osigurava potpunu tajnost i sigurnost kartičnih podataka od trenutka kad se upišu u B-paymnet platnu formu. 

Reklamacije
Slijedom Zakona o zaštiti potrošača ne postoji mogućnost jednostranog raskida ugovora kad se radi o videosnimkama otpečaćenim nakon isporuke. Naglašavamo da je sadržaj svakog tečaja vrlo detaljno prikazan i pojašnjen na portalu, upravo kako bi potencijalni kupac bio dobro upoznat s audio-vizualnim proizvodom prije donošenja odluke o kupnji.      

Na opće uvjete primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o elektroničkoj trgovini, Zakon o obveznim odnosima te ostali važeći propisi Republike Hrvatske.